SHARE

Toate informațiile și ilustrațiile din acest site au fost riguros selectate și analizate pentru a respecta  actele normative naționale și internaționale care reglementează etica în cercetare, inclusiv ghidurile de etică publicate de autoritățile naționale în domeniu, de exemplu documentul publicat de UEFISCDI (http://ro4096.uefiscsu.ro/componente/pdf/ghid_etica.pdf), accesibil și aici.

Sunt respectate prevederile din Legea naţională privind protecţia datelor nr. 677/2001, 506/2012 și 2016/679 cu modificările ulterioare, Legea nr. 46/2003, precum și normele legii 26/2004 privind buna conduită în cercetarea științifică, dezvoltare tehnologică și inovare. A fost depusă o solicitare  pentru obținerea avizului comisiei de etică în domeniul medical, care a fost aprobată. Nu în ultimul rând s-a ținut cont de etica și disciplina în domeniul web.

Site-ul www.torch.ro nu îşi propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informaţia prezentată pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie să își pună singuri diagnosticul! Diagnosticul medical necesită întotdeauna consultarea în persoană a unui medic specialist. Informaţiile de pe site şi materialele aferente sunt oferite spre folosire “aşa cum sunt”, fără garanţii. Informaţia prezentată poate include inadvertenţe de ordin tehnic sau erori de redactare. Informaţiile acestui site vă sunt oferite cu bună credinţă, din surse apreciate ca fiind de încredere.

SHARE

TORCH.RO nu îsi propune sa înlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Pentru mai multe informatii consultati Principii de Etica