SHARE

Torch Kehamilan (Torch in the body),  Alvus Studio, 2017
Contine adrese cu centre de analize, articole medicale, testimoniale de cupluri confruntate cu TORCH (Youtube), prezentarea specialistei in TORCH Ir. H. Juanda si a testului TORCH. Accesare numai prin lagare, limba indoneziana (Bahasa Indonesia).

Odiseea Sarcinii, Sarcina ta, Desprecopii.com Shop srl, 2017, 3,6 ***
Informatii pentru mamele in devenire. Are o serie de utilitare: saptamanile de sarcina, nume de copii, monitor de greutate, albume, vizite la doctor, contor de lovituri, de contractii, planificator de nastere, lista de cumaraturi etc.

Smart Mom, Vodafone Romania, 2014, 4,5 ***
Accesibil doar dupa autentificare. Aplicatie dezvoltata de Vodafone Romania si www.totuldespremame.ro. Contine 3 sectiuni – Copilul tau: alaptare, ingrijire si siguranta, sanatate, dezvoltare, nutritie; Tu mama: sanatate, frumusete, dieta, cuplu; Utile pentru amandoi: primul an, primul ajutor, grafic de crestere.

Eu, Mămica, desprecopii.com Shop srl, 2016, 2,3 ***
Ofera o serie de servicii: grupuri de mamici, stiri, anunturi, intrebari, forum jurnal, album de poze, dictionar, retete culinare etc. Se trimit notificari pe telefon. Dificil de utilizat.

SmartMom Baby Care, Yasir Khan – TBS Pakistan Pvt Ltd, 4.4 MB, 2015, 4,3
Necesita setari cu cod trimis pe email si setari pana la 2 bebelusi. Impune a trimite aplicatia la cel putin 5 prieteni/contacte pentru a putea sa te inregistrezi, impunere ulterior eliminata (v 2.2). Prezinta intr-o fraza diferiti factori infectiosi, de exemplu virusul hepatitic B, poliovirus, BCG si datele cand trebuie facut vaccinul. Face legatura cu contul de Facebook al utilizatorului pentru a populariza aplicatia. Are o sectiune separata pentru fiecare agent infectios cu o scurta descriere pentru simptome, cauze, factori de risc, tratamente, malformatii congenitale. Ofera si o serie de recomandari, cum ar fi: masajul nou nascutului, prepararea hranei, imbaierea etc.

Indian Pregnancy & Parenting Tips, The Babycare App, Healofy, 2017, 4,7
Dezvolta peste 405 de subiecte despre mame si bebelusi. Cuprinde sfaturi de la experti si alte mame, putandu-se participa la sesiuni de discutii in clubul de nasteri. Are multe alte facilitati (muzica pentru bebelusi etc.) fiind mult prea incarcat cu optiuni.

Smart Mom – Baby diaper change, baby tracker app, LookAndFeel lab, 2017, 4,6
Permite urmarirea timpului de alimentatie, schimbarea scutecelor, perioadele de somn, administrarea si programarea datelor de vaccinare, momentele de imbaiere, programarea vizitelor la doctor, evidenta medicamentelor administrate.

Pregnancy week by week, rusakov77, 2017
Se descriu in detaliu semnele de sarcina si simptomele de la saptaman 1 la 42, insotite de fotografii si clipuri video.

Sfaturi saptamanale pentru sarcina, Best Dev, 2017, 3,0
Program in engleza. Sfaturi pentru saptamanile sarcinii.

Pregnancy Doctor: 42 weeks, walley games, 2017, 4,6
Monitorizarea tuturor saptamanilor de sarcina, personalizare avansata.

Hello Mom, Samsung Medison Co Ltd, 2017, 3,6
Contine album cu inregistrari ale fatului.

101 Pregnancy Safety Tips Free, Simplify Now, LLS, 2015, 3,7
Raspunde la numeroase intrebari pe care si le pun femeile insarcinate sau care vor sa conceapa, cum ar fi: despre alimentatie, exerciti fizice, comportamentul fata de anumite activitati. Se gasesc si informatii depre unii factori infectiosi,de exemplu bacteria din alimente, Listeria.

Pregnancy Calendar. Childbirth – pregnancy tracker, NanoLabApp, 2017, 4,0
Calendarul gravidei, etape ale sarcinii si simptome, jurnal etc.

Women’s Diary Period Calendar, Edoni, 2017, 5,0 (2 aprecieri)
Este foarte simplu de folosit pentru evidenta ciclului, ovulatiei si zilelor fertile. Calculeaza indexul de masa corporala, procentul de grasime, greutatea ideala, ziua de nastere; permite notatii privind temperatura corpului, perioada de fertilitate etc.

Pregnancy Assistant App, Alportela Labs, 2015, 4,4
Ghid extins pentru gravide. Are o lista de verificare, organizata pe trimestre.

Sprout Pregnancy, Med ART Studious, 2017, 4,5
Este intre primele 50 de aplicatii de varf. Cuprinde tot ce este necesar pentru monitorizarea sarcinii.

I’m Expecting – Pregnancy App, MedHepl, Inc, 2017, 4,6
Se considera #1 in aplicarii pentru gravide. Printre multe trasaturi, are o monitorizare de simptome si o comparatie cu problemele de aceeasi natura a altor femei insarcinate (comunitate de gravide). Contine si un mecanism de cuplare cu dispozitive de inregistrare a activitatii fizice (Fitbit, Jawbone, Garmin etc).

BabyBump Pregnancy Pro, Alt12 Apps Inc, 2017, 4,5
Contine forum cu probleme despre sarcina, numaratoare inversa pana la nastere, informatii pe zile si saptamani, cu imagini, jurnale personale, urmarire contractii si lovituri fat, video de nastere etc.

Medscape, WebMD, LLC, 2017, 4,3
Resurse medicale pentru medici, studenti in medicina, surori si profesionisti in domeniul sanatatii

DokNotes (Docnotes) Medical Database, Declan O’Kane FRCP, 2017, 4,6
Colectie de 1914 subiecte despre medicamente (peste 100), boli si baze de cunostinte medicale, comparabila cu Oxford Handbook, actualizabila zilnic.

Oxford Medical Dictionary, MobiSystems, 2017, 4,1
Cel mai bun dictionar, continand peste 12000 de termeni, acoperind toate aspectele domeniului medical.
https://play.google.com/store/apps/details?

Disorder & Diseases Dictionary, ufostudio, 2016, 4,6
Furnizeaza informatii despre simptome si tratamente. Poate fi folosit ca un suport clinic pentru auto-diagnosticare.

Top 10 aplicatii pe telefon, pentru mame moderne ***

Nota: Toate documentele sunt in limba romana (marcate cu ***) sau engleza (nemarcate), cu exceptia celor unde este precizata limba.

SHARE

TORCH.RO nu îsi propune sa înlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Pentru mai multe informatii consultati Principii de Etica