SHARE

Pregnancy birth Defects Prevention, Paul Chan, 2014, iOS 6.0
Cuprinde rocomandari pentru Chicken pox, HIV, Gomorrea, Syphilis, Cytomegalovirus, Herpes, pentru prevenirea sindromului Down etc; facute de obstetricieni. Are posibilitatea creerii unei liste de intrebari si simptome pentru urmatoarea vizita la doctor. Prezinta multe alte optiuni.

Odiseea Sarcinii, Sarcina ta, 2017, iOS 8.0 ***
Informatii pentru mamele in devenire. Are o serie de utilitare: saptamanile de sarcina, nume de copii, monitor de greutate, albume, vizite la doctor, contor de lovituri, de contractii, planificator de nastere, lista de cumparaturi etc.

Pregnancy+, Health&Parenting Ltd, 2017, iOS 8.0
Tot ce este necesar pentru o gravida: informatii zilnice, imagini, jurnal personal, dieta, exercitii, lovituri, nume de copii etc.

Prognosis: Your Diagnosis – Clinical Case Studies, Medical Joyworks LLC, 2017, iOS 9.0
Sunt prezentate succint peste 1500 de scenarii clinice din diferite specialitati medicale. Numarul 1 intre aplicatiile medicale din USA.

Pregnancy Encyclopedia App – 4300 Terms & Quizzes, Tourkia Chihi, 2016, iOS 8.0
Este creata pentru asistenti de diferite categorii. Poate fi folosita offline, permitand imbogatirea cunostintelor si imbunatatirea abilitatilor practice.

Pregnancy Terms – A Comprehensive Glossary, substatica, 2016, iOS 9.2
Este o baza de date cu sute de retete, indicatii de prevenire a riscului, despre fertilitate, probleme prenatale si postnatale, inclusiv termeni generali despre gaviditate. Poate functiona offline.

Pregnancy Resource Center, Mark Chase, 2014, iOS5.0
Cuprinde informatii asociate cu sarcina pentru a lua decizii in cunostinta de cauza. Are harta GPS pentru localizare. Permite conexiuni la Facebook sau Twitter.

Medical Dictionary – Healthcare Terminology, Farlex Inc., 2016, iOS 9.1
Contine peste 180.000 de termeni medicali, accesibili gratis.

CDC Vaccine Schedules, Centers for Disease Control and Prevention, 2017, iOS 8.0
Permite accesul la programul de imunizari CDC (USA).

The Sanford Guide to Antimicrobial Therapy, Antimicrobial Therapy Inc, 2017, iOS 8.0
Accesibil cu subscriptie anuala. permite acces la informatii de la experti, fiind o resursa indispensabila pentru profesionistii in domeniul medical.

Visual Anatomy Lite 2015, Education mobile, iOS 6.0
Modele anatomice cu rotatie 3D.

Nota: Toate documentele sunt in limba romana (marcate cu ***) sau engleza (nemarcate), cu exceptia celor unde este precizata limba.

SHARE

TORCH.RO nu îsi propune sa înlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Pentru mai multe informatii consultati Principii de Etica